Affärsområden

Som legotillverkare inom industrisömnad och högfrekvenssvetsning förser Lindevalls hundratals företag med en mängd olika produkter. Vi delar in dem i fyra affärsområden som alla har höga krav på kvalitet och flexibilitet.

Försvarsindustri

Samarbetet mellan Lindevalls och försvarsindustrin går tillbaka till åttiotalet, Lindevalls har därmed lång erfarenhet av att producera teknisk konfektion till militära system. Krav på funktion och kvalitet är högt ställda. Precisionen är avgörande då Lindevalls tillverkar delar som ska fungera i större system.

Mörkläggningsgardiner, packningar, isoleringar, stänkskydd, verktygsväskor, lastnät och remmar är några exempel på produkter som Lindevalls producerar till försvarsindustrin.

Vårdindustri

Lindevalls producerar både tapetserade dynor och mjuka madrasser till företag inom vårdindustrin. Tapetserade dynor monteras till exempel på tandläkarstolar och ställbara operationsbord. Mjuka madrasser används till tekniskt avancerade operationsbord och röntgenbord.

Inom sjukvården ställs höga krav på att produkterna ska kunna rengöras och det styr Lindevalls val av material och produktionsprocess.

Övrig industri

Lindevalls levererar produkter till många industrier i olika segment. I vissa fall producerar Lindevalls utifrån kundens färdiga underlag, i andra fall utvecklar Lindevalls tillsammans med kunden helt nya produkter som sedan produceras i fabriken.

Småföretag och privatmarknad

Till företag och privatpersoner i närområdet producerar Lindevalls kundspecifika produkter, till exempel måttbeställda presenningar och släpvagnskapell. Lindevalls producerar åkmadrasser som antingen säljs direkt till privatpersoner eller genom detaljhandeln. Lindevalls reparerar även produkter till företag och privatpersoner om det är möjligt.

  • Bildgalleri

Vi förverkligar dina idéer!

Kontakta oss så berättar vi mer.

Adress

Lindevalls Industri AB
Voltvägen 32B
831 48 Östersund

Kontakt

Telefon: 063-57 75 70
E-post: mail@lindevalls.se
Facebook
LinkedIn