Lindevalls industri AB har hittat en ny nisch då man nu inleder samarbete med ett tredje företag som tillverkar moderna och innovativa lösningar för filmindustrin.

Lindevalls industri AB fortsätter att växa och behöver nu förstärka med en industriarbetare och ännu en erfaren sömmerska. 

Lindevalls fick ett ordentligt uppsving under pandemin då man tillverkade stora mängder skyddsutrustning till regioner och kommuner för att hjälpa till att bekämpa COVID-19. I samband med detta har omfattande investeringar gjorts och maskinparken har moderniserats. Antalet anställda har redan ökat och nu jobbar 20 personer tillsammans på företaget. Även efter pandemin ser vi en ökad efterfrågan på företagets tjänster.

Efterfrågan från nya kunder ökar. Det är en tydlig trend att många företag vill flytta hem eller utöka sin produktion i Sverige, dels ur ett hållbarhetsperspektiv men även för att säkra och effektivisera försörjningskedjor. Det blir allt tydligare att  många entreprenörer vänder sig till Lindevalls för att få hjälp att utveckla nya produkter som de drömmer om att kunna tillverka i Sverige. Företaget har många duktiga och erfarna sömmerskor, men behöver förstärka med någon som också gillar produktutveckling. Ansök här.

I arbetet med att möta nya kunders behov behöver vi en riktigt erfaren sömmerska eller skräddare som kan hjälpa oss ta fram nya produkter med kundernas ritningar som grund. Det kan vara allt från perfekta industriritningar till rena servettskisser. Produkterna varierar från enkla påsar i tunna material till stora tält och kapell i kraftig PVC – och allt däremellan. Vi utlovar ett roligt, omväxlande och utmanande arbete.

Med den moderniserade maskinparken kommer effektiviseringar och möjligheter att konkurrera med nya produkter. Nu rekryteras en driven industriarbetare som vill lära sig dessa nya maskiner. Det handlar dels om ett toppmodernt skär- och frässystem från Zünd och dels om en ny HF-Svets från Forsströms. Upplärning på maskinerna sker på plats och i lämplig takt. Passa på att ansöka här.

Vi hoppas att få välkomna nya kollegor till ett ganska litet och familjärt företag där mångfald värdesätts. Vi har redan medarbetare från många olika kulturer och välkomnar sökande från alla länder.