Lindevalls växer och rekryterar

Lindevalls industri AB fortsätter att växa och behöver nu förstärka med textilarbetare för sömnad, tapetsering och textilsvetsning. 

Lindevalls fick ett ordentligt uppsving under pandemin då man tillverkade stora mängder skyddsutrustning till regioner och kommuner för att hjälpa till att bekämpa COVID-19.
I samband med detta har omfattande investeringar gjorts och maskinparken har moderniserats. Antalet anställda har redan ökat och nu jobbar 22 personer tillsammans på företaget.

Efterfrågan från nya kunder ökar. Det är en tydlig trend att många företag vill flytta hem eller utöka sin produktion i Sverige, dels ur ett hållbarhetsperspektiv
men även för att säkra och effektivisera försörjningskedjor. Det blir allt tydligare att många entreprenörer vänder sig till Lindevalls för att få hjälp att utveckla nya produkter som de drömmer om att kunna tillverka i Sverige. Företaget har många duktiga och erfarna textilarbetare, som huvudsakligen jobbar med sömnad men vi behöver bli fler. Har man erfarenhet av tapetsering är det ett extra plus.

Med den moderniserade maskinparken kommer effektiviseringar och möjligheter att konkurrera med nya produkter. Vi är därför även intresserade av personer som har erfarenhet inom eller vill lära sig textilsvetsning. Vi svetsar belagd textil med hjälpa av HF-Svetsar  eller ultraljudssvetsar. Upplärning på maskinerna sker på plats och i lämplig takt. Passa på att ansöka här.

Vi hoppas att få välkomna nya kollegor till ett ganska litet och familjärt företag där mångfald värdesätts. Vi har redan medarbetare från många olika kulturer och välkomnar sökande från alla länder.

 

 

Adress

Lindevalls Industri AB
Voltvägen 32B
831 48 Östersund

Kontakt

Telefon: 063-57 75 70
E-post: mail@lindevalls.se
Facebook
LinkedIn