Lindevalls söker produktionsplanerare och inköpare

Lindevalls industri AB fortsätter att växa och söker nu en driftig person med kunskap inom produktionsplanering och inköp

Trots det allmänt lite utmanande konjunkturläget ökar efterfrågan på Lindevalls produktion kraftigt. Just nu sker tillväxten framförallt inom sjukvårdsindustrin, där allt fler företag väljer att förlägga sin produktion till Sverige och inom försvarsindustrin där hela branschen nu upplever en ökad efterfrågan.

Efterfrågan från nya kunder ökar också. Det är en tydlig trend att många företag vill flytta hem eller utöka sin produktion i Sverige, dels ur ett hållbarhetsperspektiv
men även för att säkra och effektivisera försörjningskedjor. Det blir allt tydligare att många entreprenörer vänder sig till Lindevalls för att få hjälp att utveckla nya produkter som de drömmer om att kunna tillverka i Sverige. Den ökade produktionen ställer förstås större krav även på administrationen.

Lindevalls söker därför en driftig person som tar ansvar för produktionsplanering och inköp. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter även inom kvalitet, hållbarhet ooch kommunikation.

Läs mer i annonsen och passa på att ansöka här.

Vi hoppas snart få välkomna en ny kollega till ett ganska litet och familjärt företag med stor potential.

 

 

Adress

Lindevalls Industri AB
Voltvägen 32B
831 48 Östersund

Kontakt

Telefon: 063-57 75 70
E-post: mail@lindevalls.se
Facebook
LinkedIn