Planpackningar

Vi tillhandahåller planpackningar i rätt material för packningens tänkta funktion och i vilken miljö den ska sitta. Detta ger dig som kund stora valmöjligheter när det kommer till tätning av processer eller produkter. Vi tillverkar packningar i polymera material med eller utan adhesive samt precisionspackningar i massivgummi.

Planpackningens egenskaper

En planpackning beskrivs enklast som en lösning med egenskaper att fylla ut ojämnheter och kompensera för skevheter mellan två flänsytor.

För att hindre olika typer av media att läcka och skapa obalans i era processer och produkter. Plantätningar används i statiska applikationer.
Material och lager

I vårt sortiment av planpackningar finns packningar med en variation av material och egenskaper. Temperatur och tryck är delar som styr valet av material.

För våra produkter, inte bara planpackningar, kan vi beroende på vilka egenskaper som krävs erbjuda en variation av Epdm, SBR, NBR, CR, Nitril och Silikon. Vi använder endast råvara från kända producenter i alla typer av tätningar och packningar.

Vi har ett stort råvarulager med material för tätningar och packningar och kan erbjuda korta ledtider och flexibla leverenser.

Vid direkt behov kan vi tillverka samma dag.

Modern maskinpark och nära processer

Med en modern maskinpark och nära processer tillverkar vi förutom planpackningar även andra alternativ inom tätningar och packningar. Och med kunniga engagerade människor har vi nycklarna för både hög kapacitet och kvalitet. Allt under ett tak.

Vi har maskiner för:

  • Vattenskärning
  • Knivskärning
  • Stansning

Offert på planpackning

Vi gör en offert till dig omgående och vårt mål är alltid att du ska ha den samma dag eller åtminstone inom 24 timmar. Kontakta oss så att vi får lyssna av, eller guida dig till, detaljerna i ditt behov.