Båt

Nytillverkning
Oavsett om du söker ett enkelt hamnkapell eller mer avancerat båtkapell hjälper vi dig gärna. Finns du i närområdet vill vi helst att du kommer in med din båt och ditt gamla kapell. Då kan vi malla av ditt gamla kapell och sy ett nytt som vi verkligen kan skräddarsy och montera på din båt. På detta sätt blir resultatet alltid det bästa.
Har du inte möjlighet att komma in med din båt till oss skickar du istället ditt gamla kapell till oss så mallar vi av det så gott det bara går. För bästa passform låter vi dig då montera kapellet själv. Verktyg till att slå hål och öljetter kan du låna av oss.

Reparationer
Givetvis utför vi även alla möjliga reparationer av begagnade kapell. Vi byter blixlås och slitna rutor eller reparerar sömmar som nötts av väder och vind.Har olyckan varit framme och båtkapellet behöver lappas hjälper vi även till med det.
För att vi ska kunna ta hand om ditt kapell utan att smutsa ner oss och våra maskiner måste det vara så rent som möjligt när det kommer till oss.

Prisindikation
Alla båtkapell är mer eller mindre unika och kostnaden för tillverkning varierar. För att ändå ge dig en indikation på vad slutpriset kommer bli har vi skapat en enkel prisräknare som ger en fingervisning. Fyll gärna i din information där och skicka oss en offertförfrågan.